EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

МА"Аргент": 
Винаги работим професионално!

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

МА"Аргент": 
Винаги работим професионално!

mail08:00 | 13.01.2018прегледи 9575 коментарикоментари 0


"Винаги работим професионално, обвиненията към нас са несъстоятелни", се казва в специално изявление на медиа агенция „Аргент” по повод сваления билборд с послание на полицейски синдикат. Ето какво се казва в позицията на агенцията.



"Във връзка със сваления билборд с послание от полицейския синдикат до евроделегатите в България, ние от медиа агенция „Аргент“, бихме искали да внесем яснота и да потвърдим, че в конкретния случай, както и при всички наши проекти, сме работили професионално, следвайки установената бизнес практика, отношения и процедури.


Бихме искали категорично да заявим, че упреците към нас  за подвеждане и саботаж от страна на колегите ни от „Метрополис“, свалили впоследствие билборда, са некоректни и несъстоятелни.


Нашата работа и отношения с бизнес партньори се развиват по правила и разписани договорни отношения, в които всеки един от участниците е информиран за действията на другия. В този смисъл е нелепо да се твърди, че един от партньорите, а именно този, който е извършил монтажа на визията на билборда и отчита качеството и навременното изпълнение със снимков материал, не знае какво пише на него.


Медийна агенция „Аргент“ вече 22 години е сред лидерите в бизнеса, защото винаги спазваме стриктно професионалните и законови стандарти в работа си. Такъв е случаят и с билборда на Синдиката на полицейските служители, който по никакъв начин не противоречи на закона и не включва нерагламентирано съдържание.

Нашите договори и регулацията на бизнеса постановяват, че отговорността за рекламното съдържание се носи от клиента в качеството му на директен рекламодател, а не от медийната агенция. Ние нямаме договорни отношения с директния клиент, поръчал билборда - Синдиката на полицейските служители. Наш възложител по тази поръчка е "Студио Васколов", фирма с която работим отдавна.

В тази връзка, каквато и да е реалната причина от „Метрополис“ да свалят билборда на Синдиката на полицейските служители, тя няма нищо общо с медиа агенция „Аргент“. Решението за сваляне на билборда е принадлежи на колегите от "Метрополис" и няма причина те да прехвърлят отговорността за него към нас.

В този смисъл нашата отговорност е да свършим своята работа професионално и в срок, следвайки правилата и стандартите в нашия бизнес, което всъщност направихме в изпълнение на договорните ни отношения по проекта.



"

 

------------- Медиа агенция „Аргент“ е създадена през 1995 година и е постоянно в ТОП 10 най-големи медиа агенции в България.

Портфолиото на агенцията включва пълния спектър специализирани медийни услуги в телевизия, интернет, преса, радио, външна, кино и индор реклама.

Медиа агенция „Аргент“ е член и акционер в международната верига на независимите медиа агенции Local Planet и нейно представителство за Централна и Източна Европа и страните от ОНД. На годишната си конференция през м. Октомври 2017 г. на Local Planet Аргент беше отличена с като Агенция на годината 2017 на веригата.

 

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg